Pöntöstä kurkitaan jo ahkerasti, jokaisen kolmen poikasen pää pilkahtaa aukosta vähän väliä. Harmaa tyttö tuntuu olevan arin kurkistelemaan, kun taas kanelipoika rohkein. Kuvassa oliivi tyttö, eli poikasista nuorin josta siitäkin tulee tosi nätti :)

Loisto on ollut loistava emo, se ei ole nyppinyt yhtään, vaikka sitä pelkäsinkin, eikä pariskunnalla ole ollut kiire saada uusia munia poikasten tilalle. Näillä näkymin olenkin laittamassa parin pesimätauolle ja niin talo hiljenee pesimätouhuista kokonaan jonnekin keväämmälle.

Enkuilta poistin pöntön muutama päivä sitten munien osoittauduttua tyhjiksi taas. Cielon lisääntynyt sulkasato vain vahvisti tauolle laittamista. Olenkin sitten pitänyt sekä sinkkujen että enkkujen häkkejä auki yöt ja päivät nyt jonkin aikaa, sinkut ovat lennolla koko ajan, kaikki eivät ole yöksikään malttaneet häkkiin mennä (taisi viimeyö olla ensimmäinen kerta, kun kaikki nukkuivat häkissä pitkästä aikaa), mutta enkut eivät ole poistuneet häkistään vielä ollenkaan. Luulen, etteivät vain osaa tai uskalla. Nieve on kyllä kiipeillyt ympäriinsä kun toiset istuvat katolla, mutta ulos se ei ole tullut, Cielo lähinnä vain istuu orrella. Sekin kaipaisi jo kovasti lentelyä ihan vain liikunnan kannalta. Jean on sitten käynyt vieraana enkkujen luona, se tykkää kovasti Nievestä ja Nieve siitä. :) Jo edellisessä kirjoituksessa olin pöntön poistanut, eli Jean ei ollut häiritsemässä haudontaa.