Nyt ne on meillä. Haimme eilen kaksi poikasta suoraan kasvattajalta, tosin eivät ole käsikesyjä... Hommia minulle siis! Mutta siitä huolimatta aivan kultaisia palleroita, toinen 3kk ja toinen 2kk. Veera on tuommoinen oliivinvihreä opaliini ja Loisto keltainen kaneli kuvioinnilla. :) Tai näin olen minä päätellyt, pitänee vielä jostain hankkia varma tieto väreistä. Eivät kuitenkaan ole sisaruksia, Loistosta ei voi vielä sanoa kumpaa sukupuolta se tulee olemaan. Toivotaan kuitenkin poikaa, mutta kumpi vain käy, sen takia tuo nimikin - käy sitten kummalle vain. :)

Ensimmäinen yökin on takana, rauhallisesti meni. Lintuset ovat laulelleet vain vähän ja pysyvät samassa kohtaa koko ajan. Syömään ovat kuitenkin uskaltautuneet. Vivan olen antanut tänään jo käydä moikkaamassa lapsukaisia ja se onkin muutaman kerran käynyt häkin luona (ovi on siis vielä kiinni) suukottelemassa lintuja. Nyt nuo alkoivat pitämään vähän enemmän meteliä!! Tuli toinen eteen kun oli menossa syömään tai muuta sellaista. Juoma-automaattia harjoittelevat käyttämään, kotipaikassa oli vähän eri systeemi. Olen sijoittanut sen hirssintähkän ja omenanpalan väliin, että eksyisivät vahingossa juomaan vettä.

Liikehdintä tapahtuu Vivan suuntaan ja nyt Vivakin jo huutelee heille ja ääntä lähtee enemmän. Olenkin tässä miettinyt, milloin uudet linnut voisi päästä vapaiksi ja tutustumaan isompaan häkkiin. Ne ovat meillä nyt tuossa Vivan vanhassa häkissä. Nyt näyttäisi siltä, ettei tila oikein riitä...

Äänet niillä on paljon matalemmat kuin Vivalla, tuo sirkutusääni siis, kutsua/hälytystä täällä on huudellut vain Viva. Vähän tämä kaikki on itsestäkin jännää jos myös linnuista. Toivotaan, että osaan hoitaa homman oikein ja linnuista tulisi kavereita toisilleen. Se kesyyntyminen on toisarvoinen seikka.

Ja tässä tietenkin pari kuvaa, lupasinhan niitä. :) Valitettavasti meidän kamera unohtui omaan autoon joka jäi kälylle autoja vaihdettaessa, joten tyytymänne on kännykkäkamerakuvaa.
1328522.jpg

1328521.jpg

1328523.jpg