Ei voi sanoa, että talossa on hiljentynyt, nyt kun parvi on taas oman kokoinen. :) Lintuja on täällä nyt kahdeksan, koiraita neljä ja naaraita neljä. En tiedä nuoret parit tulevat muodostumaan, Veera tuntuu edelleen olevan oman tiensä kulkija ja jos kiinnostunut jostain, niin Cielosta. Loisto on jo jonkinverran heilastellut nuorien poikienkin kanssa, vaikka olenkin suunnitellut pesittäväni Loiston Kallen kanssa. Katsoo nyt, jos joku tuntuu olevan kovin yksinäinen, pitääkö alkaa toimenpiteisiin. Veeralle ei näytä erityisemmin kuitenkaan kelpaavan kukaan :P Silloin tällöin Kalle jututtaa sitä.

Åke on nyt siis Minnan oma poika. Siellä on sille suuret suunnitelmat ja toivotaan, että hedelmää pääsemme näkemään joskus :) Edda lähti myöskin kasvattajalle, Sarille Raaheen Eikan kaverina. Siellä on iiiso parvi myös mistä löytää sopivat kumppanit. :) Ike lähti Minnan Chiquitan kanssa Tornioon kaverini luokse. Siellä on jo kovasti suunniteltu kaikkea uutta lintuhuoneeseen.

Meidän parvessa on nyt siis siniset Cielo, Nieve ja Jean sekä vihreät Loisto, Veera, Kalle, Elli ja Napoleon. Tuntuu niin kamalan vihreävoittoiselta, varmaan siksi, kun tuo sininen pari on eri häkissä ja isossa häkissä on vain Jean. :( Cielo ja Nieve eivät ole sen kummemmin edistyneet perhehaaveissaan, Cielon vahanahka on nyt selvästi ruskea, mutta edelleen kovin vaaleanruskea. Myös jonkinverran rosoinenkin. Annan niiden olla ainakin siihen tammikuuhun saakka, sitten harkitsen kahden parin pesittämistä yhtä aikaa ja jos ei vieläkään tärppää niin pääsevät tauolle ihan kevääseen saakka. Tai siihen saakka kun kiinnostusta toisiin alkaa löytymään. Jos alkaa.

Tässä kuitenkin vielä muutama tuore kuva parvesta :)
2117521.jpg

2117517.jpg

2117524.jpg

2117522.jpg

2117523.jpg

2117531.jpg