Loiston vihreä väri on sulkasadon myötä muuttunut kirkkaammaksi ja sen vanhempien värien perusteella, ei poikasissa olisikaan pitänyt olla yhtään oliivia. Nyt Loiston väri näyttää enemmänkin tummanvihreältä, etenkin selässä sillä selvästi kirkkaamman väristä vihreää, eikä sitä voi hyvällä omalla tunnolla enää kutsua oliivin vihreäksi. Alla olevasta kuvasta saa vähän vihjettä.
1652312.jpg

Viva kävi äsken lennolla (lue: tippui lattialle) ja leikkasin siltä samalla kynnet. Vähän se oli ressukka hermostunut, mutta istui vielä sen jälkeen olkapäälläni ja sain nostaa sen kädellä häkkiin. Nyt kaikki muut naaraat ovat kiipeilemässä ovessa. Hauska kun niistä on taas tullut toimeliaampia, kaikki siis Loiston ansiota, se nyt vain on sellainen yllyttäjä! Häkissä olikin aivan liian rauhallista, kun Loisto oli poissa. :D Jokaisessa häkkikunnassa tulisi olla yksi kunnon yllyttäjähäirikkö!

Tässä videoita Cielosta ja Nievestä. Cielo yrittää teeskennellä, että oksan järsiminen on kiinnostavamapaa, kuin Nieven lähestymisyritykset ;)