Kiinalaisia ei ole nyt pariin päivään laskurissa näkynyt, joten kokeilen taas kommentoinnin sallimista. Nyt lisänä on kuitenkin tuo sanatunnistus, joten toivoa saattaa, että sekin estää ainakin jonkin automaatin  toimittamat roskapostikommentit.

Maanantaina asutaan sitten uudessa talossa, vuokrasopimus on allekirjoitettu ja seiniä vähän mittailtu, että mikä menee mihinkin. :) Ainakin nyt alustavasti suunnittelin niin, että linnut menee makkariin ja Nieve je Cielo saa kokeilla pesintää siellä, loput saa sitten olla pirtin puolella uunin pankolla. Ja uunia ei tietenkään lämmitetä.

Täällä on nyt satanut koko viikon, viikonlopuksi luvattu vähän lämpimämpää. Ainakin kasvit kasvaa ja olenkin joka päivä kantanut linnuille tuoretta heinää naposteltavaksi, tykkäävät siitä kovasti. Mietin kyllä että liekö tuo kovin lihottavaa, mutta ei taida suomen luonnosta niin kovin lihottavia kasveja löytyäkään. Vesiheinä ja voikukan lehdet maistuu myös mainiosti. :) Kuusenkerkkiäkin maistatin ja nekin maistui söi, ajattelin että sehän maistuu melko makealta omaankin suuhun, eikä pienessä oksassa ole oikeastaan pihkavaaraakaan. Ne kyllä soi ne vanhatkin neulaset tai ainakin siprusivat lattialle. :D