En ole siis vieläkään päättänyt onko Loisto poika vai tyttö. Useammat merkit kyllä viittaavat tyttöön, joten oikeastaan vain enää haaveilen siitä pojasta.;)

Lopussa on muutamia kuvia meidän vauhti veikosta. Nykyisin enää se lentää häkistä ulos ja Veera myös toisinaan. Ehkä ripustamalla hirssintähkän oveen saisin muitakin houkuteltua lennolle... tätä täytyy vielä kehitellä. :9 Myös omenan syönti on kehittynyt raasteen nakkelemiseksi lattialle.;) Kyllähän ne siinä väkiselläkin vähän puraiseekin sitä!

Viva ei ole enää äksyillyt sen kummemmin ja vaikuttaa normaalilta. Loisto kiusaa sitä niin kuin muitakin, mutta Viva ei ole enää niin taidokas lentelijä ja tippuu usein maahan. :( Itseasiassa minulla oli lääkäriaikakin huomiselle Ouluun, mutta peruin sen. Vivallahan on tuo patti rinnassa ollut jo kauan ja se on jo vanha. Joten jos se alkaa näyttää sairaalta tai kärsivältä - teen asialle jotain,  mutta en lähde viemään sitä stressaavalle matkalle lääkäriin, jotta lääkäri voisi todeta että se on hyvänlaatuinen kasvain ja jos tila huononee tai tulee hengitysvaikeuksia voidaan lintu lopettaa. Tai jos se onkin pahanlaatuinen niin lintu lopetettaisiin ehkä aiemmin. Mutta uskoisin voivani itse seurata lintua ja sanoa, kun se ei enää näytä terveeltä ja toimin sitten.

Tässä vielä piristyskuva Loistosta:
1428502.jpg

Ja näistä kuvista sitten voimme yhdessä pohdiskella onko Loistolla sininen vai ruskea vahanahka... No joo, ei sen tarvitse vielä oikeastaan olla kummankaan värinen, ennemminkin jos se on tasaisen vaaleanpunainen vai onko sen sierainten ympärillä valkoista.
1428508.jpg

1428506.jpg