Joku Kiinan Shenzhenistä on nyt kahtena aamuna käynyt pommittamassa blogiani lukuisilla roskaposteilla ja tänään niitä tuli jotain kymmenen, asensin sitten sen kirjaintunnistamisen, mutta se ei auttanut, laitoin salasanasuojauksen, mutta ilmeisesti koska kävijä oli jo sisällä, ei siitäkään ole mitään hyötyä. Nyt on sitten kommentointi mahdollisuus poissa ainakin tämän päivän, katsoo huomenna jos vaikka se pelkkä kirjaintunnistus riittäisi...

En tiedä mitä roskapostia sekin on, kun siinä on vain summanmutikkaan jotain tekstiä ja sitten linkkejä välissä. No niitä linkkejä ei varmaan kannata mennä painamaan ainakaan. Olen kyllä koettanut kaikki poistaa sitä mukaan kuin ne on tulleet, mutta eivät ole blogista silti poistuneet... Nyt niitä ei voi nähdäkään, kun on tuo kommentointimahdollisuus poissa.

Mutta jos tästä kuitenkin uskaltaisi tuon salasana suojauksen ottaa pois... menee jotenkin koko idea blogin pidosta, jos sille on asetettu salasana. :) Jos nyt salasana vielä tulee takaisin, se on cielo, tarkoitus ei ole siis estää lukijoita pääsemästä blogiini.