Kylläpä vain mielikuvitus laukkaa ja sain linnuille pähkäiltyä nimiksi taivas ja lumi ihan suoraan väreistä johdettuina. :) No mutta käänsin ne kuitenkin vielä espanjaksi niin kuulostaa edes jännemmiltä :D Eli sininen naaras in nimeltänsä Cielo ja valkoinen koiras Nieve. :) Pienen jutunkin heistä jo kirjoitin omille sivuilleen, kuva unohtui liittää, mutta laitan sen nyt heti.

Kovin on äänet lisääntyneet talossa ja sitäpä minä juuri kaipasinkin. :) Saa nähdä kuinka kauan ne on Esan tai minunkaan mielestään suloisia ääniä. Vivasta lähtee silti ehdottomasti kovin ääni, Cielolla ja Nievellä on myös kirkkaat äänet, mutta paljon kauniimmat ja soinnukkaammat. Veeralla ja Loistolla taas melkoi himmeät varpusmaiset äänet. Kaikki ovat yksilöitä ääniensäkin kanssa. Ja vielä ne varmasti kehittyy jokaisella johonkin suuntaan, ehkä niin että loppujen lopuksi muistuttavat paljon toisiaan. Varsinkin Loisto ja Veera varmasti ottavat mallia muista. Niillä on jo nyt äänet voimistuneet ensimmäisistä päivistä.

Loisto eksyi tänään vessaan. Sain noukittua sen peilipöydältä käteeni ja vein häkkiin. Syötin sitä myös aimmin päivällä kädeltä ja uskalsin liikuttaakin sitä hitaasti. Veera on vieläkin aika epäileväinen.