Lintuvaltakunnassa kaikki hyvin. Viva on tosin alkanut kärttyilemään, se nakuttaa melkein jokaiselle joka uskaltaa liian lähelle. Lisäksi se nukkuu nykyisin paljon. Mitään varsinaisia sairauden oireita en ole huomannut, mutta jos sattuu johonkin, niin tuollainen muille äksyilyhän voi johtua siitä. Tai sitten se äksyilee Nieven takia. En osaa sanoa. Ei se kuitenkaan koko aikaa nuku, vaan syö ja lentelee välillä ja silloin tällöin pussailee Nieven kanssa. Kyllä se välillä houkuttelee sitä muuhunkin... Että tuskin se sairas on. :) Ehkä se vain ummistaa silmänsä, kun Nieve puuhastelee Cielon kanssa. ;)

Meillä toimii hyvin sekä naapuri että lumiaura varoitus. Tällä pätkällä taitaa olla menossa Lotta kameran kanssa -varoitus. Yleisin tähystyspaikka on juurikin tuo, onneksi oksan toinen pää on niin paksu ja painava, ettei se voi keikata, vaikka kaikki istuvatkin toisessa päässä. :)



Hedelmät eivät oikein maistu vieläkään. Omenaa ovat maistelleet silloin tällöin. Salaattia vetelevät kyllä kuin viimeistä päivää. Eivät olleet tainneet koskeakaan rypäle-kurkku tikkuun jonka niille aamulla laitoin. Laitoin illalla vielä toisen. Eihän se muuten kuin siedättämällä vain - näinkin änkyröille tapauksille! Kerran kyllä näin kun Loistolla selvästi teki mieli puraista, mutta ei sitten uskaltanutkaan.

Veera taiteilee. Vivalla on sellainen ilme että "Mitenkähän tuossa käy..."
1414123.jpg

Viva juoksee alta pois kun Nieve meinaa käydä päälle!
1414127.jpg

Ja koko poppoo vahdissa
1414121.jpg