Linnut ovat olleet nyt vapaana useamman tunnin. Suurimman osan ajasta vain istuneet häkin päällä mutta silloin tällöin jonkin säksätyksen - riidan - seurauksena pyrähtävät lentoon kaikki kolme. Veera ja Loisto eivät niin helposti löydä istumapaikkaa ja saattavat lennellä muutaman kerran edes takaisin päättömänä sen pahemmin kuitenkaan mihinkään törmäilemättä. Lattiallekaan ei ole kukaan tippunut.

Meidän nuorempaa koiraa Foxya olen siedättänyt  pyrähteleviin lintuihin ihan vain pitämällä sitä vieressäni nukkumassa. Ja se oikeastikin vain nukkuu. :) Silmät kyllä aukeaa jos kaikki kerralla lehahtaa lentoon, mutta niin se kiinnostus vain on hitaasti laimennut. Opa on saanut olla makkarissa.

Loisto on alkanut huutelemaan nyt vähän kovaäänisemmin. Sillä taitaa olla nälkä. :) Olen pitänyt katolla hirssintähkän palasia ja silloin tällöin mennyt itse tarjoamaan niitä. Kun on tilaa mihin perääntyä, Viva ensimmäisenä ja Loisto viimeisenä yleensä menevät kauemmas käteni luota. Päätäni eivät kuitenkaan säikähdä kun kurkin katolle. Nyt sitten siirsin tähkät häkin oven suulle ja yhden kiinni oveen. Loisto lähti jo kiipeilemään seinille ja meni yhden ruokakupin taakse seinän toiselle puolelle nokkimaan sitä. Kyllä ne varmasti ennenmmin tai myöhemmin kotiutuvat, jos ei muuten niin Vivan näyttämänä viimeistään. Sekään ei ole nyt malttanut mennä häkkiin ollenkaan kun on vihdoin ja viimein saanut seuraa. :) Ajattelin että saavat vapaasti mennä kaikki samaan häkkiin yöksi (jos vain sinne löytävät) niin hyvin ovat tulleet keskenään toimeen. Toivoisin kyllä, että vähän enemmän juttelisivat... :(