Ei siis mitään uutta tiedotettavaa oikeastaan :) Kovasti touhutaan kyllä, Cielo viihtyy pöntössä edelleen, mutta Nieve ressu ei osaa paritteluhommia ollenkaan. Cielo tuntuu jotenkin aivan turhautuvan iänikuiseeen pussailuun ja syöttämiseen, kun se jo selvästi odottaa parittelua, ja olen nähnyt sen pari kertaa itse koettavan Nieven selkää jalallaan, aivan kuin näyttääkseen että" Tämä on seuraava vaihe senkin pölvästi!"

Luulen, että saadaan odottaa vielä aika kauan ennekuin ja JOS Nieve hoksaa, mitä sen tulisi tehdä. Mutta syöttäminen on tosiaan jo mallikasta ja onhan se hyvä, että tulee sekin harjoiteltua perinpohjaisesti. Viime yrityksellä syöttämistä tapahtui tosi vähän, nyt paljon ja monta kertaa päivässä.

Cielon vahanahka on edelleen sellainen vaaleanruskea, nyt aivan selvästi. Saa nähdä jos Nieve on syttymisessään niin hidas, että Cielon pesimävire ehtii lakata... :( Pesimävireetön naaras saattaa laiminlyödä poikasten hoidon, nyppiä tai jopa tappaa poikasensa. Tai näin olen britti- ja australialaisilta kasvattajilta kuullut, en tiedä miten moneen kertaa tämmöistä on todettu, mutta haluan kuitenkin itse moista varoa. Pesimävireisen naaraan tunnistaa juuri vahanahkasta, joka siis yleensä on tummanruskea ja rosoinen. Mutta poikkeuksiakin on, kuten meidän Cielo ja vahanahka ei välttämättä koko linnun eliaikana muutu valkoista tai sinertävää kummemmaksi, se ei silti välttämättä tarkoita, että lintu olisi huono emo.