Trixie on takaisin omassa häkissään Veeran kanssa. Tuntui aamuisin Cielo pitävän niin kovaa meteliä, että katsoin paremmaksi poistaa "häirikön". Muutoin kyllä tulivat keskenäänkin toimeen. Tein sitten vielä yhden muutoksen pesintähäkkiin ja laitoin pöntön häkin sisälle. Selvästikään en ole vielä tarpeeksi aikuinen pesittämään lintuja, koska olen näin kärsimätön ja muuttelen olosuhteita koko ajan. Voin kuvitella miksi lintuni eivät pesi... No, nyt aion antaa niiden olla rauhassa ainakin sen kuukauden verran. Katsotaan sitten taas tilannettu uudelleen. Loistokin pitäisi olla täysin kunnossa siihen mennessä, joten katsotaan tuleeko pikkuhäkissä ahdasta.

Tässä kuva kolmikosta. Kyllähän nuo vähän suurempia nuo enkut on, tämä kuva jotenkin vielä korostaa kokoeroja ja näkyy Nieven kynitty pyrstö :P Ressukka... Yhtä polleaa poikaa se on silti ilman vartalonjatkettakin ;)
1818096.jpg

Kerron nyt suunnitelmistani syksyn varallekin. :) Lokakuussa ollaan lähdössä käymään parsoneiden erikoisnäyttelyssä Porvoossa ja tuolla samalla reissulla on sitten toiveissa viedä oma poikanen etelään ja tuoda yksi uusi asukki meille. Jos ei kuitenkaan omaa poikasta ole vielä vietävänä, on uusi reissu tiedossa joulukuussa. Mutta meille undulaatti on tulossa kuitenkin jo lokakuussa. Se on suunniteltu pariksi Veeralle ja tarkoituksena on saada violetteja keltanaamio spangleja ;)

Laitan myöhemmin kuvia uusista häkkijärjestelyistä, olen aika ylpeä tuosta pönttövirittelystäni,  on se ainakin tukeva ;)