Lukaisin tuon eilisen jutun läpi ja vielä korjaus edelliseen; eli Veeran ja tulevan sulhon kanssa on tarkoituksena saada violetteja keltanaamio harmaasiipi spangleja ;) Eli huippusöpöjä! Mutta pesintäyritys on tiedossa vasta n. vuoden päästä, joten siihen saakka jaksetaan odottaa. :)

Loistolle on tähän saakka laittanut lääkkeen aamuin ja illoin, eli topsytellyt nokana, vahanahkan, jalat ja vielä peräaukonkin. Nyt taidan kuitenkin jättää tuon aamukäsittelyn pois. Se näyttää jo vähän rauhoittuneen, eli punkit ei niin vaivaa ja aamuisin kun on vielä niin valoisaa, kiinni ottaminen on todella hankalaa. Meillä ei pimeää paikkaa tähän taloon saa, ellei mene kellariin. Huomasin eilen illalla miten paljon helpompaa se on ottaa kiinni illalla ja kerta päivässä riittää varmasti.

Vivakin on tosiaan jo pirteämpi, haluaisi selvästi pois häkistään. Ja kai sen periaatteessa voisi ottaakin, sillä ei minusta mitään tarttuvaa sairautta ole - se on vain vanha. Ja nyt se ei ole tarvinnut sitä lämpölamppuakaan. Jos nyt uusi tuo viluisuus niin sitten mietimme mitä tehdään seuraavaksi. Pienestä on tullut taas ihan kesy ja on heti tulossa kädelle kun vaihtaa ruokaa. Että siirto toiseen häkkiin on ainakin helppoa. :)