Cielollahan on ollut aina vähän sellainen epänaarasmainen vahanahka, niin kuin Vivallakin oli, sellainen vaaleansinertävä, eikä oikeastaan sen kummemmin muuksi koskaan muuttunutkaan. Nyt on sitten hieman havaittavissa uutta sävyä, tässä välillä se meni aivan valkoiseksikin ja nyt sitten se on selvästi sellainen vaalea beige :) Eli vähän niinkuin ruskeaan päin, eikö??

Tässä on kuva Cielosta viime pesintäyrityksen aikaan
1835439.jpg

Ja tässä nyt
2015912.jpg

Heh, ehkä se ero ei tosiaan ole mikään mahtava, mutta on siinä vähän muutosta. Sellaisiakin naaraita on tosin olemassa, joiden vahanahka ei muutu miksikään pesinnän aikana, vaan se on esim. voimakkaan sininen ja valkoinen tai  vaaleansininen. Cielo saattaa olla vain sellainen tyttö :)

Pariskunta on nyt siis omassa häkissään, pöntön kera ja Cielo on tarkastanyt pöntön ja tyhjännyt vähän pehmikkeitä ulos. Seepiansuomun innokas nakertelu alkoi pian tämän jälkeen (isossa häkissä siihen ei kosketukaan, vasta nyt pesintähäkkiin päästyään) ja se alkaa olla jo aika ontoksi koverrettu. Viimeksi kun suomu oli syöty loppuun ja laitoin tilalle uuden, kohdistui kiinnostus jälleen pönttöön ja Cielo alkoi urakalla sisustamaan. Se innostus kuitenkin hiipui parin viikon kuluttua, ja laitoin parin takaisin muiden seuraan. Tällä kertaa ajattelin itse olla vähän sinnikkäämpi ja antaa pariskunnan olla kauemmin keskenään.