Tyttökaverusten otto meille ei onnistunutkaan. Kolme eläinlääkäriä oli sitä mieltä, että kyseessä on todennäköisimmin juurikin tuo kalkkijalkapunkki ja vielä kehottivat etten ostaisi tätä lintua. :( Punkista ei koskaan tiedä milloin se uusiutuu ja sitten joutuisi hoitamaan koko poppoon kerralla. Joten tytöt saivat vielä toistaiseksi jäädä omistajansa hoiviin. Toivottavasti tervehtyvät pian ja löytävät vielä hyvän kodin. Olisin kyllä heidät kovin halunnut, mutta en toisaalta halua kyseistä punkkiakaan riesakseni... :(

No, tänään olen sitten jo ottanut yhteyttä useampaan lintuseen jotka ovat kaupan.. Katsotaan nyt sitten saadaanko joskus kaupat lyötyä lukkoon. En taida puhua koko linnuista mitään ennenkuin ovat täällä meillä. Sitten piisaa ainakin kuvia!! :)

Paljon on myytäviä unduja liikeellä... Enkä tarkoita poikasia. Ihan surku tulee. Ei taida kovin moni linnunostaja tajuta, että tiedossa on seuraavat 10 vuotta jatkuvaa sirkutusta ja höyhenten pöllyä...  ;) Vaikka monestihan undulaattien ikä jää nykyisin lyhyemmäksi. Toivotaan nyt kuitenkin, että meille tulevat linnut eläisivät pitkän ja hyvän elämän ja opettasivat jotain linnun elämästä myös omille lapsillemme. Eiköhän niitäkin ehdi tulla, jos linnut vain pysyvät terveenä ja elinvoimaisina. :)