Tänään menemme hakemaan kälyehdokkaan auton hoitoon ja käymme samalla katsomassa undulaatin poikasia siinä lähistöllä, kun niistä minulta kyseltiin. Että olisiko kenties kiinnostusta. Ja arvatkaapa vain olisiko...? :) Joten saa nyt sitten nähdä joko meillä tänä iltana on täällä pari ruokittavaa suuta lisää. :D

No sen näkee sitten. Nyt ei ole häkkiä tulossa mukaan, joten eläinkauppaan on suunnistettava taas. Ei häkin ostoon vaan me tarvitaan muutamia kuppeja lisää ja leluja, siemeniä ja ehkä voimaruokaa... katsotaan nyt, mitä kaikkea sieltä tarttuu matkaan. ;) Siitä on kyllä niin pitkä aika kun minulla oli viimeksi ihan poikasia että tuntuu vähän hurjalta!! Mutta eiköhän me pärjätä. Mutta asia ei ole vielä varma. Ollaan vasta menossa katsomaan. Mutta en siltikään malttanut olla kirjoittamatta siitä!

Vivasta on tullut ihan hurja salaatinsyöjä. Ei kai siitä haittaakaan ole. Se saatta kyniä kaksi lehteä päivässä. Olen kovasti koettanut saada sen syömään omenaa, mutta tuloksetta. Välillä olen ottanut muun ruoan pois pariksi tunniksi ja vain omenaa pariin pyykkipoikaan niin ei. Ennemmin se huutaa oikeaa ruokaa kuin edes koskee niihin. Hirssiä olen syöttänyt kädestä, ettei se niin herkästi lennä pois käden lähestyessä. Sekin vaihtelee. Joskus se tulee sormelle saakka, joskus lentää heti pois. Lattialle lennettyään se nousee kädelle heti, muulloin vähän oman mielen mukaan. Ei kuitenkaan koska pure kovaa, vaan lähinnä nakertelee sormea, silloin kun se antaa tuoda ihan lähelle.

Hui. Vähän jännittää. Saa nähdä miten uudet linnut sitten on kesytettävissä ja ottaako ne Vivasta mallia kaikessa. Toivottavasti ei. Jospas me saataisiin niistä kasvatettua kunnon lintukansalaisia. :)

Viimeistäkö päivää yksin??
1325483.jpg

1325482.jpg