Kuvasin pienen pätkän kun Nieve lauleskelee - se osaa sen tosi nätisti! Mutta youtube ei ole toiminut kunnolla koko päivänä ja kun video on lopulta ladattu - se katoaa, eikä tule minun videoihini. Joten se siitä sitten. Laitan sen joskus toiste. Mutta aivan ihanan kuuloista se on silti. :) Ja on laulellut tänään tosi  paljon.

Eilen meillä oli vähän ongelmia häkkiin menon kanssa illalla. Loisto ja Veera osaavat jo  melko hyvin, mutta Nievelle ja Cielolle tuottaa vielä aika paljon vaikeuksia. Yleensä jos joku/jotkut ehtii häkkii ennen muita ja menee syömään, muut kiipeävät verkon toiselle puolelle nokkimaan verkon läpi... Illalla Nieve ja Cielo jäivät vielä oven päälle istumaan, mutta olivat yöllä tai aamulla lentäneet onneksi jo häkkiin.  Tänään ovat saaneetkin olla sisällä ja syödä, leikkiä ja sirkuttaa häkissään. Ulos lähtiessään unohtavat yleensä syödäkin kun lentävät vain ulos eivätkä osaa mennä tai käy häkissä olleenkaan päivän aikana. Hirssiä laitan usein sitten katolle niille evääksi. Kaiken lisäksi katolle päästyään makaavat vain siellä apaattisina. :( Tänään on ollut niin mukava katsella kun ovat olleen niin aktiivisia ja nyt tyytyväisinä nukkuvat tuolla päät selkäuntuvissa. Pitää hommata sellainen lintupuu, että häkin ulkopuolellakin voi pitää hauskaa.

Eilen olin jo välillä huolissani noista, kun kaikki vain makasivat apaattisina häkin päällä. Mutta eivät ilmeisesti tiedä mitä muutakaan voisi tehdä. Tänään kun niitä on seurannut, ei ole enää merkkiäkään moisesta, ovat sirkuttaneet ja syöneet ja jutelleet ja lennelleet - häkissä siis. Mutta aktiviteetin puutetta se varmasti vain on. Ehkä sekin auttaisi paremman puuttessa, että laittaisi katolle jotain puuhattavaa; oksia sun muuta, kunnes saa jonkilaisen lintupuun tehtyä. Tässä vielä kuva jonka meinasin jo laittaa forumillekin ja kysyä pitäisikö tosissaan huolestua... Vaan eikö ole aika pelottavan näköstä... Cielo (vas.) varsinkin röhnötti välillä niin, että pää roikkui alas häkin reunalta. :(
1361577.jpg

Eihän siitä tule mitään, ettei huoneessa lentely voita häkissä oloa. Jotain tänne nyt on keksittävä virikkeeksi. Huomenna päästään kuitenkin taas lennolle, jospas silloin olisi vähän hauskempaa. Pitää vaikka tuoda metsästä jotain karahkaa kun käy koirien kanssa lenkillä.