No niin... Vähän edistystä tapahtunut. Mutta hyväänkö vaiko huonoon suuntaan niin siitä en sitten ole niin varma! :)

Viva on ollut vapaalla koko aamun ja käynyt vähän väliä lentämässä Veeran ja Loiston häkin päälle. Luonnollisesti päällä olevat häiriköt on ikäviä, joten Veera kävi useampaan otteeseen sanomassa Vivalle että häipyy sieltä kuikuilemasta. Menin sitten itse syöttämään tyttärille hirssiä kädestä ja Viva lensi taas häkin päälle. Lähdin itse pois ja jätin oven auki. Viva kiipeili sisälle entiseen häkkiinsä ja meni omalle keltaiselle kupilleen syömään. :) Ehkä kaikki tämä kiinnostus johtuikin siitä, että vaihdoin eilen sen häkkiin ison uuden valkoisin kupin ja vein sen keltaisen pienemmän kupin uusien lintujen häkkiin - se veisi vähemmän tilaa.

1330523.jpg

Mutta nyt ne on kaikki siellä vanhassa pienessä häkissä, eikä Viva näytä olevan tulossa ulos. Koetin taas itse käsisyöttää lintusia Vivan ollessa omalla kupillaan, mutta sepä halusi myös päästä osalliseksi hirssistä, tai sitten muuten vain halusi häätää muut pois. Se on aina ollut sellainen. Laitoin hirssin oven suulle ja menin pois. Loisto tuli ulkopuolelle syömään hirssiä. Kun Viva huomasi tämän sekin yritti mennä syömään samaa hirssiä. Mutta Loistopa hääsi sen pois. :) Tomera poika. Sillä on muuten alkanut vahanahka selvästi sinertämään... Eihän se vielä välttämättä tarkoita mitään, mutta semmoinen fiilis kuitenkin on, että se voisi olla poika....

Katsotaan miten juttu tästä etenee. Ehkä siirrän ruokakupit häkistä pois niin kauaksi aikaa, että Viva tulee häkistä pois. Ehkä haluaisin vielä vähän aikaa totuttaa Veeraa ja Loistoa minuun ennen kuin laitan niitä kaikkia samaan häkkiin. Vaikka voisihan se kesyttäminen onnistua tuossa isommassakin. En tiedä oikein.