Viva on edelleen karanteenissa, mutta olen jo tuonut sen olohuoneeseen muiden kanssa. Joko niin, että muut ovat häkeissään lukittuna ja se vapaana tai sitten se on häkissään ja muut vapaana. Käsittääkseni mitään muuta syytä karanteenille ei ole, kuin että Viva saa edelleen antibioottinsa ja se edellyttää, ettei sillä ole muuta juotavaa saatavilla, jolloin sitä ei saa päästä esim. muiden häkkeihin. Hyvin on onnistunut järjestelyt.

Tänään Pikkulinnut ovat olleen lennolla ja myös Cielon ja Nieven häkki auki, mutta ne eivät joko halua tai uskalla tulla ulos. Veikkaisin jälkimmäistä. Nieve kävi sentään oven suulla maistamassa hirssiä, mutta meni sitten takaisin sisään. Cielo lensi toissapäivänä pyrähdyskähämän tuloksena luulen että vahingossa ulos häkistä ja tutustui siten myös pikkulintuihin. Siinä ne istuivat häkin päällä kun Nieve huuteli häkin sisällä. Tilanne kuitenkin rauhoittui ja Nievekin alkoi juttelemaan hyvän tuulisesti - kumppani oli kuitenkin ihan lähellä.

Tänään Veera päätti sitten mennä tutustumaan englantilaisiin ja meni itse häkkiin vierailulle. Jossain vaiheessa Loisto seurasi perästä ja siellä istuivat sitten kaikki pienessä häkissä. :) Hyvin onnistui, vuorotellen kävivät syömässäkin ja kaikki istuivat rauhallisina. Nytkin Loisto on siellä kilisyttämässä kulkusta. :) Viva parka kun sen pitää odottaa vielä viikko...