Aamulla Viva vaikutti jo ehkä pirteämmältäkin. Se nousi juomaan (hyvä, hyvä!) ja kävi katselemassa ruokaakin, mutta ei syönyt. Kakka ei kuitenkaan ole yön aikana tullut sen kiinteämmäksi. Mutta ehkä minun silmään ei enää niin paljon porhistele... :) Jospas kaikki menisikin hyvin ja Viva paranisi! Vielä ei kuitenkaan voi iloita liikaa.

Foxy koirani tuli selän taakse makaamaan minun ja sohvatyynyn väliin niin, että tipun kohta lattialle. Noiden kassa pitää muutenkin jo lähteä lenkille. Tänään taidan pitää Veeraa ja Loistoa vähän enemmän häkissä, meillä on käyntiä kaupassa ja tottuvatpa muutenkin olemaan siellä, raukat eivät osaa vielä takaisin, joten jos häkin katolle lennetään siellä sitten istutaan siihen saakka että tulee nälkä ja lähdetään etsimään lievennystä. Eilen sain molemmat häkkiin kepin avulla, siihen lopulta istuivat ja sain vietyä ne sisälle. Saisinkin ne totutettua tuohon "kepillä häkkkiin" - systeemiin, jos ei vielä käteen, niin ne voisi aina halutessaan viedä takaisin häkkiin. Eivät ole vielä nautiskeluksi asti innostuneet lentelystä. Tähän mennessä se on ollut lähinnä sellaista että jompikumpi jostain syystä pyrähtää lentoo, esim. säksätyksen seurauksena ja samassa lähtee toinenkin. Sitten lennellään sinne tänne vähän aikaa ja tullaan takaisin häkin päälle. Yleensä näitä pyrähdyksiä on useita peräkkäin kunnes taas rauhoitutaan.

Tuolla ne nyt istuvat tyytyväisenä orrella kun on aamupalaakin saatu kuvun alle. Pitääkin tästä mennä vaihtamaan Vivalle vesi, niin saa tuoreet lääkkeet.

*Edit*: Oli syönytkin vähän, kun kävin laittamassa lääkkeen. :)