Lääkärille on jo soitettu ja saatiin antibiootit, ne voi tosin hakea vasta kolmelta, joten jospas neiti jaksaisi sinne saakka. Viva oksenteli eilen ja tänä aamuna ja yöllä uloste oli muuttunut ripuliksi. Linnuille voi toisinaan tulla tulehdus (esim. kuputulehdus) stressistä ja stressaavaksihan se on saattanut kokea tilanteen jos usean vuoden jälkeen saa yhtäkkiä lintuseuraa.

Viva on nyt eristettynä toiseen häkkiin rauhallisempaa huoneeseen. Sillä on lamppu lämmittämässä ja peitto häkin päällä että saa olla mahdollisimman rauhassa ja lämpö pysyy paremmin. Kunhan ei vain tulisi kuuma sentään. Laitoin hunajavettä tarjolle myös, se on tähän saakka kyllä juonut paljon, joten toivottavasti jatkaa samaa rataa, sittenkin kun saadaan lääke.

Veera ja Loisto vaikuttavat yhtä pirteiltä kuin ennenkin, mutta ei mitenkään erityisen, vieläkin sitä mykkäkoulua ja paikallaan nököttämistä. Välillä intoutuvat lentämään ja huutelivat kovaan ääneen kun pyöritin undulaattivideon youtubesta. Hirssiä kyllä intoutuisivat syömään jos sitä antaa. Kun keksisi niille vain jotain mielekästä tekemistä, niin varmasti kyllä touhuaisivat. Ei niiltä energiaa puuttuisi. Vähän vain ovat ilmeisesti vielä kummissaan uudesta paikasta ja kun ei ole muita lintuja ja ihan eri äänet ympärillä.

Jospa täällä vielä tilanne paranisi ja Viva erityisesti. Muistan kyllä varmasti raportoida asioiden etenemistä. Nyt pitäisi sitten pystyä keskittymään kouluhommiin, kun koko aamu ja eilinen ilta on mennyt tässä linnuista huolehtiessa.

Tässä video eiliseltä. Veera ahmii hirssiä, Viva juo vettä ja nuokkuu ja Loisto siellä ihan takana silppuua oksaa. Naputus kuuluu zoomista. :)