Cielo ja Nievekin tosiaan ovat nyt ylpeitä munan vanhempia :D Tänään iltapäivästä on ihme tapahtunut, vaikka niin monesti olin toivon jo menettää... Nyt kun lukee edellisiä merkintöjä, olen ollut melko epätoivoinen vielä viikko sitten vaikka pariskunnan olisi pitänyt laskujen mukaan jo onnistua parittelussa siihen mennessä :D Minä olen vain sattunut näkemään ne surkuhupaisat yritykset ja orrelta putoilemiset :D

Olen kyllä niin onnessani ja ihastuksissani näistä molemmista pareista ja heidän tuotoksistaan. Kamalasti vain jännittää ja myötäelän lintujen koettelemuksissa, koska hautominen ja ruokkiminen on varmasti tosi työlästä hommaa ja itselläni on suuri vastuu oikeanlaisen ja mahdollisimman monipuolisen ja terveellisen ruoan tarjoajana. Häkin pohjat alkaa olla aika sotkuisia, mutta odottelen varmaan muutaman päivän vielä, että hautomisesta tulee pareille rutiinia ennenkuin vaihdan uudet paperit. Ei taida olla niin nupun nuukaa tuon siisteyden kanssa, lattialla kun eivät ole kuitenkaan.

Loistolla on puhtaampi pönttö puruista, Nievellä jonkin verran puruja pohjalla vielä. :) Muiden kokemuksien perusteella taitavat hyvin tulla toimeen poikaset ilman purujakin, joten katsoo nyt. Varsinkin aussiparia koetan häiritä mahdollisimman vähän, sen verran arka tuo Loisto ja Kallekin selvästi ottaa emosta mallia, varoittaa kun huoneeseen tulee joku ja lentää edes takaisin. Usein rauhoittuu siihen pian ja lauleleekin nätisti, joskus tuntuu olevan vähän herkemmällä tuulella. Joten kuvia munista ei ole tulossa ja poikasistakin hyvin niukalti. Loiston ja Kallen pönttökin on häkin sisällä, Nieven ja Cielon pönttöön kurkkaan helposti ilman että vanhemmat edes huomaavat sitä, jos eivät ole sisällä.