Jäi sitten lääkkeet eilen hakematta, kun koko päivä meni Oulussa ja apteekk oli jo kiinni, kun päästiin kotiin. Ja piti tietenkin mennä kuuntelemaan Esaa, kun se väitti, että kaupat olisivat tänään muutaman tunnin auki... Se ei nyt auta kun odottaa huomiseen.

Cielo on edelleen pirteä, vaikuttaisi siltä, että huono olo on monesti illasta ja aamulla taas riittäisi virtaa. Nytkään se ei selvästi ymmärrä, miksi häntä ei voi päästä muiden lintujen seuraan. Ulkoisesta olemuksesta ei juuri nyt huomaa mitään sairauteen viittaavaa. Hieman tuntuu vaikealta näiden lintujen kanssa, kun ei tiedä oikein mistään mitään ja tuurilla pysytään hengissä. Erityisesti nämä pienemmät linnut. Eikä asiaan varmaan ole tulossa parannusta vielä useisiin vuosiin ja pohjoiseen vielä hitaammin.

Loisto on taas oma kekseliäs itsensä, kun sillä ei ole kosijaa ja ne touhuavat nyt Veeran kanssa yhdessä. Huomasin eilen illalla, kun Loisto koettii oksentaa Veeralle, vähän vielä oli hakusessa :D Ehkä se oli ottanut Nokinenältä mallia miten homma toimii.

Nieve ja Viva ovat rakastuneita vieläkin, ilmeisesti niistä sitten tuli pari. :) Jospa mummollakin olisi vielä monta elinvoimaista vuotta edessä. Eihän koskaan tiedä.

Toiveissa oli lähteä käymään Sotkamossa kummitytön synttäreillä ja katsomassa sukulaisia, mutta ei taida onnistua tuon sairaan kanssa tai sitten pitäisi saada hoitaja. No, on täällä ohjelmassa agility seuran hallitalkoot huomenna ja voisi vaikka käydä itsekin treenaamassa jossain välissä. Siinähän se pääsiäinen menee.