Pesintähäkkiä ei ole enää, vaan kaikki tiput ovat yhdessä taas. Niillä on aikamoinen totuttautumiskausi meneillään ja minun aavistukseni on, ettei tuo totuttautumiskausi koskaan kokonaan lopukaan, ellei jokin asia muutu. Häkissä alkaa olla 4 täysikasvuista naarasta ja yksi koiras... mm. nukkumapaikkojen haku kestää KAUAN. Yöllä herätään räpistelemään useaan otteseen ja päivälläkin meteliä välillä riittää ihan kummallisilta osapuolilta, esim. Trixie joka on yleensä aina sopuisa ja ennen kaikkea hiljainen.

Mutta parin kuukauden sisällä täällä on varmastikin jo pari, ellei muutamakin koiras lisää sirkuttamassa ja sitten toivotaan, että tasapaino löytyy. :)

Uuden pesintähäkin teko aloitetaan pian. Ja kun se on saatu valmiiksi, meille tullee herravieras joka saa ensin yksin tutustua tuohon uuteen häkkiin. Herra vierashan on tietenkin meidän Trixielle. Trixie on jo ilmeisesti kerran aikaisemmin pesinyt ja se on myös meillä osoittanut kiinnostusta pönttöön. Toivotaan, että jotain kivaa on sitten tiedossa! Pitäisi vain saada vähän hoputettua tuota Esaa, että päästäisiin pian vieraisille rautakauppaan. :)