Tänään Loiston höyhenet olivat jo huomattavasti siistimmät, joten oksentelua ei ole tapahtunut vähään aikaan. Se on myös pirteämmän oloinen ja jaksaa pitää silmiäänkin auki. Pidän sen kuitenkin toisessa häkissä siihen saakka, että saan kaikki lääkittyä punkkia vastaan ja taidanpa varmuuden varalta syöttää Loistollekin tuon antibiootti kuurin loppuun saakka.

Pariskuntahäkissä on selviä ylä- ja alamäkiä. Joskus kuherrellaan ja ollaan niin rakastuneita, kun taas välillä sitten ei voi sietää toista. ;) En tiedä onko niitä poikasia tulossa, mutta kun tässä kerran alettiin urakalla pitämään näitä kaikkia erihäkeissä, niin antaahan toisten vielä vähän aikaa viettää honeymoonia.

Vaihdoin toissapäivänä tukevat, paksut oksat missä on taas nakerreltavaa touhukkaalle Cielolle ja ajattelin, että jos siinä tuntisi olonsa vähän varmemmaksi mitä tulee lastenteko hommiin, kun pysyy jalat kunnolla orrella! :D Heh, ei sillä taida kamalasti olla merkitystä. Mutta onpa vain kivan näköinenkin nyt. Lisäksi laitoin yhden orren korkealle sille seinälle missä ovat useimmiten seinässä roikkuneet (toisten häkkien luona) ja ovat tosiaan viihtyneet tuolla orrella kaikkein parhaiten - jopa yöt. Eilen sitten menin siirtämään tyttöjen häkin ison häkin toiselle sivulle, joten saa nähdä kuinka suosikkioksan käy... Viime yönä riideltiinkin sitten jo eri paikasta - sellaisesta oksasta joka vie aivan kattoon saakka viistossa, mutta johan siinä on vaikea koko yötä viettää, oli se sitten kuinka korkealla tahansa....

Laitoin muuten noille myös sen pienemmän pöntön. Että on mistä valita. Ja kun siitä tuntuivat silloin tykkäävän. Mutta se oli silloin - ei siinä nyt enää ole käyty. Ja toivon kyllä että valitsisivat sen isomman sitten jos joskus valitsevat.

Sen takia oikeastaan siirsin tuon tyttöjen häkin, että Trixiellekin olisi enemmän jutteluseuraa. Se ei paljon juttele, aamuisin lähinnä piipittää menemään muiden mukana (mutta ei oikeastaan kovinkaan moni meidän naaraista juttele, harvemmin). Hieman se vaikuttaa apaattiselta, mutta kiinnostui heti toisista linnuista kun ne tulivat lähemmäs. Jospa se siitä, kun pääsee lopullisesti muiden seuraan.
1780326.jpg