Eihän se Cielo enää jätä pönttöä rauhaan ollenkaan! Ei voi olla koko ajan imuroimassa, joten täytynee vain antaa sen sotkea :) Sisään, ulos, sisään. Nieve ihmettelee pöntön ulkopuolella että miten se voi noin viihtyä siellä! Välillä se käy nakertelemassa pöntön kuorta ja sitten taas sisälle.

Saa nähdä saako ne mitään munia aikaiseksi, ainakaan hedelmöittyneitä. Kalkkikiveä ja seepiansuomua on kyllä syöty kokonaisen undulaattiarmeijan perustamisen edestä, mutta minä kun en vieläkään oikein usko siihen, että ne saisivat pariteltua. En edellenkään ole nähnyt Nieven edes kokeilevan mitään siihen viittaavaa... Mutta ehkä ne tekee sen minulta salassa ;)

Loiston päästin taas eilen lennolle ja mietin jo, että uskaltaisiko sen laittaa muiden seuraan. Suositushan oli, että kuuria jatketaan 2-4 viikkoa, mitä pidempään, sen parempi, että munavaiheessakin olevat punkit kuolisivat. Eihän siinä muuten mitään, mutta Loistolla on jo pakkoliikkeitä. Se menee siihen nurkkaan mikä on lähinnä tyttöjä ja tarraa seinään kiinni ja alkaa heiluttaa päätään sivuille. Ja jatkaa sitä vaikka kuinka kauan. Sama juttu sitten se orrella tepastelu. Eli se ei välttämättä alunperinkään ollut punkin aiheuttamaa tepastelua, kun ei sillä jaloissa koskaan mitään näkynyt, vaan sen takia, että se halusi niin kovasti siihen isoon häkkiin missä Cielo ja Nievekin oli ja ahdistui siitä kun näki lintuja eikä päässyt niiden luokse. Sehän on aika ollut sellainen häirikkö, aina menossa muita kiusaamaan jos jollain on liian kivaa. Vapaaksi päästessään se on aivan normaali itsensä ja tutkii innokkaasti joka paikkaa, mutta Cielosta huomaa, että se häiriintyy Loiston hyörimisestä häkin ympärillä. Koetinkin sitten laittaa toisten häkin päälle kaikkea kiintoisaa, ettei niinkään kiusaisi pariskuntaa.

Mutta ahdistaa katsella niitä pakkoliikkeitä. Maanantaina olisi kolme viikkoa kuuria takana. Ajattelin että sitten saa riittää.