Otsikossa ei puhuta häistä vaan jostain aivan muusta. Siitä lisää huomenna. :D

Viva on entistä pirteämpi. Uloste on vieläkin löysää, mutta se syö :) Ja on äkäinen kun menee nostelemaan peittoa, eli aika lailla oma itsensä - He he. ;P Hyvältä siis näyttää.

Haimme anopin luota myös lämpölampun, semmoisen punaisen joka hohkaa lämmintä ihan todella, mutta en tiedä vielä kuinka sen laittaisimme. Vivan häkki on pyöreä katosta ja johdot ei yllä tuonne hyllyn ja häkin päälle... Taidan odotella, että Esa tulee keksimään jonkin patentin siihen. Otimme anoppilasta mukaan myös akvaariolampun joka on nyt viriteltynä häkin päälle. Johtoon pitää keksiä jotain puutarhaletkua suojaksi. Ja varastosta löytyi vanha pieni häkki, jonka ajattelin ottaa sairaskäyttöön. Djur Magazinesta tarttui mukaan kaksi uutta kiikkua. Nyt on kaikille oma. :)

Veera ja Loisto ovat joutuneet olemaan häkissä koko päivän, kun ei olla oltu kotona, joten päästin ne nyt iltalennolle. :) Kovin tykkäävät jo lennellä ja laulella samalla - ei enää mitään säksätyslentoja. :D Miten ihana, kun alkavat jo kotiutua. Viva oli niiden kanssa olohuoneessa meidän ollessa poissa ja koirat makkarissa. Opa vaikuttaa välillä vähän liian kiinnostuneelta noista kun innostuvat pyrähtelemään tuolla häkissä, niin parempi pitää niitä vielä eri huoneissa, kun itse ei olla kotona. Tuossa ne nyt ihmettelee, miksi Viva on toisessa häkissä yksinään.

Illalla Esa tuo myös kameran, niin saan laittaa ihan oikeita kuvia meidän sirkuista tänne. :) Kännykällä kun saa hädin tuskin selvää ääriviivoista.