Jep jep.

Elikkäs Loistolla on sitten ilmeisesti kalkkijalkapunkki. Ärsyttää. Soitin lääkärille ja sieltä neuvottiin, kun on vielä noin nuori lintu, että parafiiniöljy hoidolla katsoisi ensin jos sen saisi paranemaan. En sitten tiedä pitäisikö minun kuitenkin hoitaa nuo muutkin, mutta Loistolle tätä nyt ensisijaisesti vain suositeltiin. Onhan se kai mahdollista tuon punkin kanssa, että se tarttuu joillekin herkemmin kuin toisille, vielä ei ainakaan Veeralla ja Vivalla ole mitä oireita. Loisto nyt onkin tuollainen herkästi hermostuva... Voi vain kuvitella miten se hermostuu siitä, että otan sen kiinni kahden päivän välein ja tungen topsypuikkoa nokkaan ja jalkoihin.

Sillä on ollut oireina nyt siis tepastelua, hermostuneisuutta ja nokan hieromista orsiin. Ja nokassa näkyy nyt selvästi sellaista valkoista, myös vahanahkassa.
1774531.jpg

Muut linnut saa nyt sitten olla, käskivät seuraamaan tilannetta ja jos Loistollakaan ei oireet häviä, niin sitten laitetaan lääke. Ilmeisesti on sen verran tujua ainetta, ettei sitä aivan herkästi jaeta. Ilmeisesti lauennut muuton myötä ja hyvin todennäköistä on, että Cielo eikä Nieve ole sitä ehtineet saada. Kellään muulla ei onneksi vielä ole oireita ja nyt olivat tosiaan sitä mieltä, ettei kaikkia tarvitse hoitaa, Loisto vain.

Mutta kylläpä vain nyt tympii ihan toden teolla. Senkin puolesta että Loisto on juuri kaikkein heikkopäisin noista ja käydä sitä nyt sitten jahtaamaan vähän väliä stressi varmasti vain pahenee siitä...