Tänään innostuivat taas kaikki tulemaan ulos häkistä, nuo englantilaiset ei ilmeisesti siksi oikein tykkää tulla ulos, kun eivät raukat hoksaa mistä pääsee takaisin sisälle. Vaikka helpommaksi on vaikea tehdä, kun yksi kokonainen seinä on ovea... No, Cielokin lensi sieltä lopulta kun aloin vaihtamaan papereita. Puolet päivästä istuttiin viihdyttämässä Vivaa ja toinen puoli silputtiin oksaa hyvällä tahdilla. Laitoin kyllä oven  jo kiinni (Olivat kaikki ihan itse osanneet sisälle! Jospas se siitä.), meillä alkaa pian agitreenit, joten lintuja ei voi jättää vapaaksi Opan kanssa...

Loisto on meillä se ehdottomasti touhukkain heppu. Tänäänkin se on lennellyt ja pyrähdellyt kymmenen kertaa muita ahkerammin ja tuhonnut oksaa kaikkien muidenkin edestä. Tuli häkistä ensimmäisenä ja meni sisään viimeisenä. :)

Loisto duunissa:
1374162.jpg

Tässä Loisto ja Veera tauolla. (Huomasin muuten omenan pois ottaessani, että sitä oli maisteltu, edistystä!) Loisto siis katsoi parhaimmaksi orreksi omenan palasen. Mukavan pehmeä ilmeisesti.
1374159.jpg

1374160.jpg